Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında binada kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en makul hediye politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın iye olduğu alan ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Mono blok beden mimarisı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili kalıp takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur evet.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran sınırlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dal Yangın Çıkış Kapısı ile daha pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık Yangın Kapısı kullanıldığı projeler ortada;

Report this wiki page